20:25 - 12 јуни, 2024

Ознака : шапки

СветСлајдерСцена

КРАЛИЦАТА ЕЛИЗАБЕТА ИМА НАД 5.000 ШАПКИ: Што се случува со нив кога веќе нема да ѝ требаат?

Еспресо
Тие се носат најмалку десет пати и се подаруваат само кога ќе почнат да покажуваат знаци на прекумерна употреба. Шапките се изброени. Од нејзиното стапување...