Tag : порто

Филм и ТВ

Ново признание за филмот на Милчо Манчевски: „Врба“ освои престижна награда во Португалија!

Еспресо
Филмот „Врба” на Милчо Манчевски ја освои наградата Најдобар филм во програмата Недела на режисерите на 40. издание на филмскиот фестивал Фантаспорто во Порто, Португалија,...