9.8 C
Скопје
24 октомври, 2021

Ознака : полиаморен

Секојдневие

ФОТО: Маж во брак со две жени – Ќе се потрудам двете да останат бремени во исто време

Еспресо
Полиаморен маж (лице кое сака да има повеќе од еден партнер) откри дека сака двете негови жени да останат бремени во исто време, со цел...