Ознака : пинџур

Гастро марифети

НАЈВКУСНА ЗИМНИЦА: Македонски пинџур во тегла (РЕЦЕПТ)

Igor
Секој крај на Македонија има свои карактеристични зимници а новото време носи и одредена „модернизација“ на старинските рецепти за чија што подготовка било потребно многу...