Ознака : мали екрани

Лајфстајл Сцена

„Пријатели“ се враќаат на малите екрани!

Igor
Петнаесет години после емитување на последната епизода, легендарната шестка од „Пријатели“ е во преговори околу повторно обединување кое би требало да се прикаже на платформата...