Ознака : маларија

Гастро марифети

НЕМА СЛУЧАЈНОСТИ: Пазете се од оние кои обожаваат џин-тоник

Igor
Несекојдневна занимливост поврзана со љубителите на џин-тоник, но и на горчливиот вкус воопшто. Ако сте од оние кои не го сакаат овој пијалак, тогаш проблемот...