Ознака : Магдалена Ена Цветковска

Ви Препорачуваме Наши Фаци Сцена

Девојката која ги пишува најубавите текстови на македонската естрада има нова песна – „Најдоброто“ од Магдалена Ена Цветкоска! (ВИДЕО)

Васко Спасоски
„Најдоброто“ е насловот на новата песна на една од најквалитетните пејачки на нашата естрада, Магдалена Ена Цветкоска . Помина година и повеќе откако Магдалена Ена...