4.8 C
Скопје
07:10 - 27 февруари, 2024

Ознака : луцерка

СлајдерЦвеќе

Откриено идеално растение кое може да се засади во неплодната почва на Марс

Еспресо
Условите на Црвената планета се навистина сурови, а исклучок не е ниту земјиштето на неа. Почвата не само што е посна и без органска материја...