Ознака : лубениза

Гастро марифети

Еве зошто не треба да ги фрламе семките од лубеница

Igor
Сите ги фрламе семките од лубеница, а тие многу помагаат. Намалуваат надуеност со влакната кои ги имаат во себе. Содржат доста калиум и намалуваат отоци....