14.8 C
Скопје
06:25 - 22 мај, 2024

Ознака : Липо Центар Скопје

Ви ПрепорачувамеЗдрави навикиЗдравјеСлајдер

Липо искуство на Трајче Давков, професионален музичар: Резултите во слабеење беа видливи уште по првите неколку дена

Еспресо
За Трајче Давков, професионален музичар, досега токму работното време му претставувало најголем проблем во процесот на слабеењето. Неправилната исхрана во доцните часови после секој настап...