26.8 C
Скопје
14:01 - 25 мај, 2024

Ознака : Лидија Танаскоска

Ви препорачуваме на СПЖивотни ПриказниСлајдер

(ФОТО)ЛИДИЈА ИЗРАБОТУВА ЦРКВИЧКИ И КУЌИЧКИ ОД ДАРОВИТЕ НА ПРИРОДАТА: Минијатурни дела кои го бележат македонското време!

Ј.К.Д
Охриѓанката Лидија Танаскоска, по професија конфекциски техничар, изработува дрвени мали експонати, куќички и црквички, како наследничка на татка си, мајсторот на овој занает. Вели дека...