Ознака : каснување

Здравје Семејство Слајдер

Што треба, а што никако не смеете да правите ако ве касне змија?

Теодора Циклевска
Што се однесува до брзината на реакцијата при гризнувањето на змија отровница, клучниот збор е „брзо“. Дури и каснувањето од многу отровни змии, какви што...