36.8 C
Скопје
17:11 - 18 јуни, 2024

Ознака : каратистка

ЕспресоЖенски печатНаши ФациСлајдер

Каратистка со самовилска убавина

Мими Стојановска
Нашата денешна фото-приказна е 30-годишната тетовчанка Моника Стефановска, убава и успешна од секој аспект. Таа е каратистка и магистер по спортски менаџмент. Моментално поради професионалниот...