Ознака : Јавуз

Балкан Ви Препорачуваме Слајдер Сцена

Емина Јаховиќ (Emina Jahović) променила 30 дадилки за нејзините синови, бидејќи ниту една од нив не ѝ се допаднала!

Васко Спасоски
Емина Јаховиќ (Emina Jahović) првпат јавно зборуваше за дадилките на своите синови Јаман и Јавуз, истакнувајќи дека ги сменила околу 30-тина бидејќи ниту една од...