Tag : иноватор

Живот

Ќе ве насмее во ова време-невреме: Италијанец смислил одличен начин како да се заштити од коронавирусот! (ВИДЕО)

Васко Спасоски
Коронавирусот го запре речиси целиот свет, а луѓето ширум планетата бараат начин за да се заштитат од потенцијалната зараза. Кога станува збор за Кина, ситуацијата...