Ознака : Икс Фактор

Лајфстајл Сцена

Се сеќавате на малечкото девојче Илма Карахмет? Таа порасна, се омажи и изгледа вака (ФОТО)

Igor
На само 13 години се искара и ја нападна познатата пејачка Емина Јаховиќ, која тогаш кажа дека е премногу малечка за да се натпреварува и...