7.8 C
Скопје
02:34 - 20 мај, 2022

Ознака : храна од печатар

Здравје Истражувања Слајдер

ШТО ЌЕ ЈАДЕМЕ ЗА 20 ГОДИНИ? Што велите за храна од печатач и сладолед што не се топи!

М.Р.
Ние мора да ја избегнеме апсурдноста да одгледуваме цела кокошка за да можеме да и ги јадеме градите или крилјата и да ги произведуваме тие...