Ознака : Фани Христова

Uncategorized

Естрадата ја замени за јога: Ќе препознаете ли која е оваа македонска пејачка? (ФОТО)

Слободен печат
Можеби не е многу активна на македонската музичка естрада последниве години, но очигледно најде добра причина за тоа. Таа пред десет години учествуваше и на...