18.8 C
Скопје
06:42 - 13 јуни, 2024

Ознака : еуростандард

ВестиМакедонија

Оштетените штедачи на „Еуростандард“: Речиси 60 милиони евра, ултра ризични кредити, биле давани за да не се вратат!

V. T.
Во Законот за банки кредит е пласирање на одреден износ на пари во замена на отплата на одобрениот и ненамирен износ. Во таков случај, при...