34.8 C
Скопје
18:39 - 22 јули, 2024

Ознака : duck fart

Дестинации и ДегустацииСлајдер

Во Македонија како во Алјаска: „Прдеж од патка“ – слатка голтка да ве здрма!

М. Г.
„Прдеж од патка“ е коктел – „шот“ на слоеви од Алјаска направен со комбинација од Ка(х)луа, ирски крем и виски. За да се подготви, гореспоменатите...