-1.2 C
Скопје
06:55 - 30 март, 2023

Ознака : декан

Ви Препорачуваме Еспресо Интервју Слајдер

На еспресо со Дарија Андовска, композитор и декан на ФМУ: Сè што сум постигнала се должи на овие десет прсти и една глава

Јасмина Пакашки
Дарија е вруток на енергија. Неуморна и стасува секаде и во професијата и во приватниот живот. Секогаш со широка насмевка и отворено срце. Успесите во...