13:17 - 19 април, 2024

Ознака : богојавление

ЛајфстајлСекојдневиеСлајдер

НА ПОЛНОЌ ПОГЛЕДНЕТЕ КОН НЕБОТО И ЗАМИСЛЕТЕ СИ ЖЕЛБА: Ќе се отвори небото и Бог ќе им се јави на луѓето

Еспресо
Штом сонцето почне да заоѓа, христијаните почнуваат да се поздравуваат со поздравот „Бог се јави!“ во очи на празникот. Според преданието, ноќта спроти Богојавление или...