11.8 C
Скопје
01:11 - 15 април, 2024

Ознака : Блаже Арсов

Здрави навикиЗдравјеСлајдер

Совети од Клиника „Жан Митрев“: Кога и зошто се користи функционална магнетна стимулација?

Блаже Арсов, дипломиран физиотерапевт
Новата услуга ФМС ФОРМ (FMS FORM) може да се спроведува како дел од услугите на одделот за естетска медицина, но со предходно спроведена физиотерапевтска проценка,...