7.8 C
Скопје
20:33 - 20 февруари, 2024

Ознака : без брашно

Ви препорачуваме на СПЖивотни ПриказниСлајдер

ИСКРЕНО СО ЕЛЕНА И НЕНАД МАРКОСКИ: Зад емотивната приказна за лепчето без брашно стои борбата на едно детенце против леукемија

Кате Божиновска
Лебот не е храна, лебот е лек. Борбата со леукемијата ја започна и приказната за „Лебот на мама“. А за неа ни раскажуваат Елена и...