11.8 C
Скопје
22:46 - 29 февруари, 2024

Ознака : атракција

Ви препорачуваме на СПЕспресоЖенски печатСлајдер

НОВА АТРАКЦИЈА ЗА ТУРИСТИТЕ: Мултифункционалниот Центар во Слоештица

Еспресо
Слоештица – селото со име за цел еден свет, минатите денови ги пречека гостите од ЕУ и прекуграничниот регион со Албанија на свечена конференција по...