9.8 C
Скопје
01:59 - 27 февруари, 2024

Ознака : атанасовска

Цвеќе

(Фото сторија) Македонски пресладок двор во Германија: Валерија ни покажа како да се уреди мал простор

jasmina.kantardzieva
Валерија Атанасовска е Македонка со адреса на живеење во Германија.  Семејството Атанасовски живее во живописното германско село Доквајлер, на три километри од градот Даун. Валерија...