16.8 C
Скопје
14:56 - 27 февруари, 2024

Ознака : анус

Здравје

Оваа подла болест зема замав: Обрнете внимание на следниве симптоми

Igor
Карциномот на анус се смета за ретко заболување, но во последните неколку години бројот на заболени драстично пораснал. Најпрво, оваа подла болест не дава никакви...