11.8 C
Скопје
22:37 - 29 февруари, 2024

Ознака : антигравити

Здрави навики

Летајте и слабејте со „антигравити“ вежбите

Igor
Може ли да замислите да правите гимнастика речиси во бестежинска состојба? Да кажеме, да летате и истовремено да вежбате. И истовремено, да слабеете, да ги...