34.8 C
Скопје
18:35 - 22 јули, 2024

Ознака : 4 рецепти

Секојдневие

Намалете го шеќерот без медикаменти: 4 рецепти од народната медицина

Еспресо
Зголемената количина шеќер во крвта доведува до дијабетес и негови компликации. Покрај тоа, предизвикува нарушувања во работењето на црниот дроб и на урогениталниот систем, предизвикува...