33.8 C
Скопје
18:57 - 22 јули, 2024

Ознака : 33

ЛајфстајлСцена

СУЕВЕРНИОТ ТОМ КРУЗ: Каков проблем има актерот со бројот 33?

Igor
Околу Том Круз отсекогаш се „вртат“ чудни и бизарни приказни, а она што моментално го забележаа теоретичарите на заговори е дека од секоја сопруга се...