Категорија: Интервјуа

Здравје Интервјуа Слајдер

Д-р Ана Глигиќ, вирусолог: Корановирусот полека се гаси сам по себе, не треба трета доза на вакцина

Теодора Циклевска
Досега се откриени неколку мутации на ковид-19, а од неодамна и индискиот сој, т.н. двоен мутант, кој засега во регионот е регистриран во Грција, Хрватска...
Здравје Интервјуа Слајдер

Д-р Галина Наќеска, специјалист дерматовенеролог: Акните ја напаѓаат и самодовербата на тинејџерот

Еспресо
Во најголем број случаи, главниот проблем што го создаваат акните е од психолошка природа, а се одразува на намалена самодоверба и депресија. Едни од најчестите...