Ознака : зока

Здрави навики

НА ШМИНКАЊЕ СО ЗОКА – седми дел

Igor
Мејкап артистката Зорица Николова, уметник по образование, но и по сензибилитет,креира осум различни изгледи кај девојки и жени на различна возраст. Суштината на шминкањето е...
Здрави навики

НА ШМИНКАЊЕ СО ЗОКА – шести дел

Igor
Мејкап артистката Зорица Николова, уметник по образование, но и по сензибилитет, креира осум различни изгледи кај девојки и жени на различна возраст. Суштината на шминкањето...
Здрави навики

НА ШМИНКАЊЕ СО ЗОКА – петти дел

Igor
Мејкап артистката Зорица Николова, уметник по образование, но и по сензибилитет, креира осум различни изгледи кај девојки и жени на различна возраст. Суштината на шминкањето...
Здрави навики

НА ШМИНКАЊЕ СО ЗОКА – втор дел

Igor
Мејкап артистката Зорица Николова, уметник по образование, но и по сензибилитет, креира осум различни изгледи кај девојки и жени на различна возраст. Суштината на шминкањето...
Здрави навики

НА ШМИНКАЊЕ СО ЗОКА – прв дел

Igor
Мејкап артистката Зорица Николова, уметник по образование, но и по сензибилитет, креира осум различни изгледи кај девојки и жени на различна возраст. Суштината на шминкањето...