15:05 - 19 април, 2024

Ознака : златко ориѓански

Ви ПрепорачувамеЖивотни ПриказниСлајдер

Средба со Златко Ориѓански: „Тука сум со љубов кон земјата и луѓето, па затоа оди работата“

Јасмина Кантарџиева Димков
Не само Македонците, и Албанците го доживуваат Центарот во Тирана како свој простор, доаѓаат да испијат кафе, да дадат идеја. Тој е отворен простор во кој...