16.8 C
Скопје
05:49 - 13 јуни, 2024

Ознака : Зигмунд Фројд

Ви препорачуваме на СПЛајфстајлРетроСлајдер

ЉУБОВТА Е ПОВЕЌЕ ОД ИНСТИНКТ: Ова се трите теории за љубовта на големиот Фројд

И. Т.
Преку психоаналитичкиот метод, Зигмунд Фројд дошол до заклучок дека различните облици на љубов што ги набљудувал се поврзани едни со други и делат заеднички корени...