Tag : животни лекции

Филм и ТВ

Ова се 10 животни лекции на кои нè научи филмот „Кум“

Еспресо
Ова се некој од лекциите кои може да ги научите од култниот филм „Кум“: 1. Не ветувајте ако знаете дека тоа ветување не можете да...