Ознака : успивање

Uncategorized

Не верувате дека е можно да го заспиете бебето за 60 секунди? Тајната е во овој трик!

Igor
Долгоочекуваното бебе е веројатно најголемата среќа која може да ја доживее едно семејство. Сепак и покрај силната љубов и радост, родителите се често многу уморни...