Ознака : умри машки

Слајдер Сцена Филм и ТВ

Познати личности кои ја одбија главната улога во „Умри машки“, а помеѓу нив и еден од најпознатите пејачи на сите времиња!

Еспресо
Серијалот „Умри машки“ е еден од најголемите акциони филмови на сите времиња. Како што е познато, главната улога во оваа реализација ја имаше Брус Вилис,...