Ознака : уличен стил

Uncategorized

Улична мода само за храбри! (ФОТО)

Слободен Печат
Актуелните модни трендови, според мислењето на жените кои преферираат класика, се основаат на спојувањето на неспојливото. Но, доколку сте една од оние дами кои слепо...