Ознака : туширањето

Секојдневие

Уживајте повторно во туширањето: Трик со кој лесно, брзо и евтино да го одзатнете тушот!

Еспресо
Тоа ужасно чувство кога после напорниот работен ден ќе посакате да се истуширате, ќе пуштите вода од тушот, а тој повеќе ќе жубори и прска...