14.8 C
Скопје
06:19 - 22 мај, 2024

Ознака : том хиделсон

Филм и ТВ

Овен Вилсон и Том Хиделсон во проект за Дизни!

Еспресо
Овен Вилсон ќе му се придружи на Том Хидлстон во проектот за стрим-платформата Disney+, известиле од news.avclub.com. Англискиот актер ќе ја повтори улогата на негативецот...