17.8 C
Скопје
05:32 - 20 мај, 2024

Ознака : токсичните

Секојдневие

Mind detox: Време е за одмор од токсичните пријатели

Еспресо
Факт е дека присуството на токсичните луѓе во нашите животи само ја зголемува дозата на стрес и негативните мисли кои не окупираат. Но, сепак, понекогаш...