6.8 C
Скопје
07:53 - 27 февруари, 2024

Ознака : театар пи

Ви ПрепорачувамеЕспресоИнтервјуСлајдер

Златко Митрески и Македонка Митреска Илиевска: Луѓето имаат проблем да видат нешто поразлично

Јасмина Кантарџиева Димков
Театарот „Пи“ е одговор на потребата за создавање едуцирана, нова, и паметна критична маса која уште од помала возраст ќе биде театарски едуцирана и дури...