Ознака : синдикат

Сцена

ДЕВОЈКАВА ги носи сите есенски трендови на себе, инспирирајте се!

Igor
Во што е посебна? Еве вака – да замижиме за тоа што е убава – носи најфраерски панталони (оди па облечи ги, ако не си...