-1.2 C
Скопје
06:53 - 30 март, 2023

Ознака : позиции

Ви Препорачуваме Еспресо Слајдер

„Подобро би било Украина да се предаде“: Џонсон зборуваше за позицијата на Германија до 24 февруари

Еспресо
Џонсон: пред почетокот на специјалната операција, Германија го сметаше брзиот пораз на Украина од корист. Пред почетокот на специјалната операција Германија веруваше дека од економски...