-1.2 C
Скопје
07:26 - 30 март, 2023

Ознака : Петар Андоновски

Ви Препорачуваме Еспресо Интервју Слајдер

На еспресо со Петар Андоновски, писател: Jас првин сум читател, а потоа писател

Јасмина Пакашки
Секогаш сум ги доживувала писателите како некој посебен свет, луѓе загадочни, прилично затворени за поширока комуникација, дури и мрачни. Петар Андоновски, писател кој на 35-годишна...