Ознака : Пета Вилсон

Ви Препорачуваме Свет Слајдер Сцена

Се сеќавате на Пета Вилсон? Путин се црвенееше пред неа, а кога ќе ја видите и вие ќе ви стане јасно зошто!

Васко Спасоски
 Австралиската актерка Пета Вилсон (49) се прослави во серијата „Никита“ во деведесетите години, а денеска изглед малку понаку и се занимава со скроз разлилна работа....