Ознака : Мис карантин

Ви Препорачуваме Наши Фаци Сцена

Македонија има „Мис карантин“ за 2020 година: Нашата Кристина најубава помеѓу 210 девојки од целиот свет! (ФОТО

Васко Спасоски
На првиот интернационален онлајн избор за убавина „Мис карантин“ на светот 2020 победи нашата убавица Кристина Димитријевска (24) од Тетово. Димитријевска овој огромен успех го...