Ознака : Милиќ Вуксановиќ

Балкан Слајдер Сцена

ВИДЕО: Цеца одбила да ја пее: Ова песна ја добила по убиството на Аркан!

Васко Спасоски
Познато е дека најголемите српски рокери пишувале песни и за познатите народни пејачи, а највеќе такви песни напишал рокерот Милиќ Вуксановиќ. Тој веднаш по убиството...