Ознака : ментални проблеми

Ви Препорачуваме Свет Слајдер Сцена

Таа болка не се издржуваше: Џастин Бибер проговори за менталните проблеми

Васко Спасоски
Џастин Бибер многу рано ја почувствувал убавината, но и товарот на славата, а во новиот докмунтарец открива како сакал да побегне од менталните проблеми со...