Ознака : Лола Астанова

Лајфстајл Сцена

Повеќе ќе ја гледаат, отколку што ќе ја слушаат: Во Скопје доаѓа Лола – најжешката пијанистка (ФОТО/ВИДЕО)

Igor
Скопјани на девети ноември ќе имаат можност да уживаат на концертот во Македонската филхармонија на една од најдобрите пијанитски во светот – Бугарката Лола Астанова....